Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/18611
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Мельник (Чир), Надія Вікторівна | - |
dc.date.accessioned | 2018-04-15T15:59:23Z | - |
dc.date.available | 2018-04-15T15:59:23Z | - |
dc.date.issued | 2018-03 | - |
dc.identifier.citation | Чир Н.В. Історико-культурний потенціаал Естонії як основа розвитку пізнавального туризму / Н.В. Чир // Матеріали Всеукраїнської науково-практичної інтернет-конференції «Вітчизняна наука на зламі епох: проблеми та перспективи розвитку»: Зб. наук. праць. ‒ Переяслав-Хмельницький, 2018. ‒ Вип. 41. ‒ С. 38-41 | uk |
dc.identifier.uri | https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/18611 | - |
dc.description.abstract | У статті розглядається історико-культурний потенціал Естонії як основа розвитку пізнавального туризму. Поданий короткий перелік найцікавіших туристичних атракцій регіону. Звертається увага на етнічні туристичні ресурси, автентичність та колорит національної кухні, фольклору та традицій як основні вектори туристичної привабливості. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Переяслав-Хмельницький | uk |
dc.relation.ispartofseries | Туризм і рекреація; | - |
dc.subject | історико-культурний туристичний потеціал | uk |
dc.subject | історичні пам’ятки | uk |
dc.subject | середньовічна архітектура | uk |
dc.subject | об’єкти туристичної атракції | uk |
dc.subject | пізнавальний туризм | uk |
dc.subject | етнічні ресурси | uk |
dc.title | Історико-культурний потенціаал Естонії як основа розвитку пізнавального туризму | uk |
dc.type | Text | uk |
dc.type | Image | uk |
dc.pubType | Тези до статті | uk |
Appears in Collections: | Наукові публікації кафедри туризму |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Збірник 41.pdf | 4.35 MB | Adobe PDF | View/Open | |
Чир Н.В._Стаття.doc | 75 kB | Microsoft Word | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.