Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/20013
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Газуда, Михайло Васильович | - |
dc.date.accessioned | 2018-08-20T12:50:02Z | - |
dc.date.available | 2018-08-20T12:50:02Z | - |
dc.date.issued | 2007 | - |
dc.identifier.citation | Газуда М.В. Еколого-економічна реструктуризація та оптимізація аграрного сектора – основа сталого розвитку АПК регіону / М.В. Газуда // Вісник Прикарпатського університету. Серія: Економіка. Вип. 5. - Івано-Франківськ, 2007. - С. 135-138. - Бібліогр.: с. 138 (8 назв). | uk |
dc.identifier.uri | https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/20013 | - |
dc.description.abstract | Здійснено аналіз ситуації з еколого-економічних проблем аграрного сектора економіки Карпатського регіону, зокрема Закарпатської області. Проведено порівняльний аналіз виробництва зернових культур і м’яса в окремих країнах світу та в областях регіону. Окреслено еколого-економічну специфіку в аграрній сфері Закарпаття, намічено актуальні завдання сталого розвитку на перспективу. Ключові слова: сталий розвиток, аграрний сектор, екологічна ситуація, охорона довкілля, екологічно чиста продукція. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.relation.ispartofseries | Вісник Прикарпатського університету; | - |
dc.subject | сталий розвиток | uk |
dc.subject | аграрний сектор | uk |
dc.subject | екологічна ситуація | uk |
dc.subject | охорона довкілля | uk |
dc.subject | екологічно чиста продукція | uk |
dc.title | Еколого-економічна реструктуризація та оптимізація аграрного сектора – основа сталого розвитку АПК регіону | uk |
dc.type | Text | uk |
dc.pubType | Стаття | uk |
Appears in Collections: | Наукові публікації кафедри економіки підприємства |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Еколого-економічна реструктуризація+.pdf | 639.34 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.