Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/20399
Полная запись метаданных
Поле DC | Значение | Язык |
---|---|---|
dc.contributor.author | Січка, Іван Іванович | - |
dc.date.accessioned | 2018-10-04T02:04:07Z | - |
dc.date.available | 2018-10-04T02:04:07Z | - |
dc.date.issued | 2017 | - |
dc.identifier.citation | Методичні рекомендації з дисципліни «Технологія продукції ресторанного господарства» для студентів галузі знань 1401 – «Сфера обслуговування», напряму підготовки 6.140101 – «Готельно-ресторанна справа» . – Ужгород 2017. – 44с. | uk |
dc.identifier.uri | https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/20399 | - |
dc.description.abstract | Мета викладання дисципліни є формування компетенцій з технологій виробництва й реалізації кулінарної та кондитерської продукції у закладах ресторанного господарства(ЗРГ) із заданими властивостями при використанні сучасних технологічних засобів, якісної та безпечної, як для споживачів, так і для оточуючого середовища. Надання студентам теоретичних знань про сукупність процесів та технологічних операцій, які забезпечують одержання новітніх харчових продуктів заданої якості, ознайомлення їх із процесами, що є спільними для технологій різних харчових виробництв, а також цілісне уявлення про інноваційні технології продукції в закладах ресторанного господарства та набуття практичних навичок, необхідних для майбутньої виробничої діяльності. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.subject | ресторанне господарство | uk |
dc.title | Технологія продукції ресторанного господарства | uk |
dc.type | Text | uk |
dc.pubType | Методичні рекомендації | uk |
Располагается в коллекциях: | Навчально-методичні видання кафедри туристичної інфраструктури та сервісу |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
МЕТОДИЧКА ТПРГ 3к.pdf | 456.41 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.