Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/20399
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorСічка, Іван Іванович-
dc.date.accessioned2018-10-04T02:04:07Z-
dc.date.available2018-10-04T02:04:07Z-
dc.date.issued2017-
dc.identifier.citationМетодичні рекомендації з дисципліни «Технологія продукції ресторанного господарства» для студентів галузі знань 1401 – «Сфера обслуговування», напряму підготовки 6.140101 – «Готельно-ресторанна справа» . – Ужгород 2017. – 44с.uk
dc.identifier.urihttps://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/20399-
dc.description.abstractМета викладання дисципліни є формування компетенцій з технологій виробництва й реалізації кулінарної та кондитерської продукції у закладах ресторанного господарства(ЗРГ) із заданими властивостями при використанні сучасних технологічних засобів, якісної та безпечної, як для споживачів, так і для оточуючого середовища. Надання студентам теоретичних знань про сукупність процесів та технологічних операцій, які забезпечують одержання новітніх харчових продуктів заданої якості, ознайомлення їх із процесами, що є спільними для технологій різних харчових виробництв, а також цілісне уявлення про інноваційні технології продукції в закладах ресторанного господарства та набуття практичних навичок, необхідних для майбутньої виробничої діяльності.uk
dc.language.isoukuk
dc.subjectресторанне господарствоuk
dc.titleТехнологія продукції ресторанного господарстваuk
dc.typeTextuk
dc.pubTypeМетодичні рекомендаціїuk
Располагается в коллекциях:Навчально-методичні видання кафедри туристичної інфраструктури та сервісу

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
МЕТОДИЧКА ТПРГ 3к.pdf456.41 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.