Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/20514
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorЧумак, Оксана Володимирівна-
dc.contributor.authorПономаренко, Наталія Миколаївна-
dc.date.accessioned2018-10-08T11:25:50Z-
dc.date.available2018-10-08T11:25:50Z-
dc.date.issued2017-
dc.identifier.urihttps://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/20514-
dc.description.abstractЗапропоновано складові облікової політики витрат підприємств ресторанного господарства, ґрунтуючись на рекомендованій методологічній основі. Елементи облікової політики визначено через розкриття методичних аспектів стосовно обраних складових. Визначено класифікаційні ознаки для витрат досліджуваних підприємств, запропоновано робочий план рахунків обліку в аналітичному розрізі для управління витратами операційної діяльності підприємств ресторанного господарства, рекомендовано загальний механізм розподілу загальновиробничих витрат. Ключові слова: витрати, облікова політика, ресторанне господарство, собівартість, стандарти обліку, класифікація витрат.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherВидавництво УжНУ "Говерла"uk
dc.relation.ispartofseriesЕкономіка;-
dc.subjectвитратиuk
dc.subjectоблікова політикаuk
dc.subjectресторанне господарствоuk
dc.subjectсобівартістьuk
dc.subjectстандарти облікуuk
dc.subjectкласифікація витратuk
dc.titleФормування облікової політики витрат підприємств ресторанного господарстваuk
dc.typeTextuk
dc.pubTypeСтаттяuk
Располагается в коллекциях:Науковий вісник Ужгородського університету. Серія: Економіка. Випуск 1 (49) Том 2 - 2017

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
ФОРМУВАННЯ ОБЛІКОВОЇ ПОЛІТИКИ ВИТРАТ ПІДПРИЄМСТВ.pdf608.01 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.