Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/20514
Полная запись метаданных
Поле DC | Значение | Язык |
---|---|---|
dc.contributor.author | Чумак, Оксана Володимирівна | - |
dc.contributor.author | Пономаренко, Наталія Миколаївна | - |
dc.date.accessioned | 2018-10-08T11:25:50Z | - |
dc.date.available | 2018-10-08T11:25:50Z | - |
dc.date.issued | 2017 | - |
dc.identifier.uri | https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/20514 | - |
dc.description.abstract | Запропоновано складові облікової політики витрат підприємств ресторанного господарства, ґрунтуючись на рекомендованій методологічній основі. Елементи облікової політики визначено через розкриття методичних аспектів стосовно обраних складових. Визначено класифікаційні ознаки для витрат досліджуваних підприємств, запропоновано робочий план рахунків обліку в аналітичному розрізі для управління витратами операційної діяльності підприємств ресторанного господарства, рекомендовано загальний механізм розподілу загальновиробничих витрат. Ключові слова: витрати, облікова політика, ресторанне господарство, собівартість, стандарти обліку, класифікація витрат. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Видавництво УжНУ "Говерла" | uk |
dc.relation.ispartofseries | Економіка; | - |
dc.subject | витрати | uk |
dc.subject | облікова політика | uk |
dc.subject | ресторанне господарство | uk |
dc.subject | собівартість | uk |
dc.subject | стандарти обліку | uk |
dc.subject | класифікація витрат | uk |
dc.title | Формування облікової політики витрат підприємств ресторанного господарства | uk |
dc.type | Text | uk |
dc.pubType | Стаття | uk |
Располагается в коллекциях: | Науковий вісник Ужгородського університету. Серія: Економіка. Випуск 1 (49) Том 2 - 2017 |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
ФОРМУВАННЯ ОБЛІКОВОЇ ПОЛІТИКИ ВИТРАТ ПІДПРИЄМСТВ.pdf | 608.01 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.