Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/20514
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЧумак, Оксана Володимирівна-
dc.contributor.authorПономаренко, Наталія Миколаївна-
dc.date.accessioned2018-10-08T11:25:50Z-
dc.date.available2018-10-08T11:25:50Z-
dc.date.issued2017-
dc.identifier.urihttps://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/20514-
dc.description.abstractЗапропоновано складові облікової політики витрат підприємств ресторанного господарства, ґрунтуючись на рекомендованій методологічній основі. Елементи облікової політики визначено через розкриття методичних аспектів стосовно обраних складових. Визначено класифікаційні ознаки для витрат досліджуваних підприємств, запропоновано робочий план рахунків обліку в аналітичному розрізі для управління витратами операційної діяльності підприємств ресторанного господарства, рекомендовано загальний механізм розподілу загальновиробничих витрат. Ключові слова: витрати, облікова політика, ресторанне господарство, собівартість, стандарти обліку, класифікація витрат.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherВидавництво УжНУ "Говерла"uk
dc.relation.ispartofseriesЕкономіка;-
dc.subjectвитратиuk
dc.subjectоблікова політикаuk
dc.subjectресторанне господарствоuk
dc.subjectсобівартістьuk
dc.subjectстандарти облікуuk
dc.subjectкласифікація витратuk
dc.titleФормування облікової політики витрат підприємств ресторанного господарстваuk
dc.typeTextuk
dc.pubTypeСтаттяuk
Appears in Collections:Науковий вісник УжНУ Серія: Економіка. Випуск 1 (49) Том 2 - 2017



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.