Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/20667
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorШевців, Л.Ю.-
dc.contributor.authorКурій, І.Я.-
dc.date.accessioned2018-10-10T12:31:12Z-
dc.date.available2018-10-10T12:31:12Z-
dc.date.issued2018-
dc.identifier.citationДослідження сучасних аспектів обліку і аналізу розрахунків з оплати праці в умовах сталого розвитку [Текст] / Л. Ю. Шевців, І. Я. Курій // Науковий вісник Ужгородського університету : серія: Економіка; зб. наукових праць / редкол.: В.П. Мікловда (гол. ред.), В.І. Ярема , Н.Н.Пойда-Носик та інші. – Ужгород : Говерла, 2018. – Вип.1(51). – С. 281-287. – бібліогр.: с.286(8 назв). – Рез.: англ.uk
dc.identifier.urihttps://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/20667-
dc.description.abstractУ статті досліджено динаміку і темпи зростання мінімальної заробітної плати, прожиткового мінімуму в Україні. Проаналізовано стан оплати праці на вітчизняних підприємствах, досліджено купівельну спроможність заробітної плати. На основі підприємства показано рівень заробітної плати в нашій країні. Визначено негативні тенденції в оплаті праці. З'ясовано причини низького рівня заробітної плати. Розглянуто особливості впливу розміру заробітної плати на сталий розвиток країни. Визначені шляхи вирішення проблем заробітної плати в нашій державі. Ключові слова: облік, аналіз, середня і мінімальна заробітна плата, сталий розвиток, прожитковий мінімум, нарахування заробітної плати.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherВидавництво УжНУ "Говерла"uk
dc.subjectоблікuk
dc.subjectаналізuk
dc.subjectсередня і мінімальна заробітна платаuk
dc.subjectсталий розвитокuk
dc.subjectпрожитковий мінімумuk
dc.subjectнарахування заробітної платиuk
dc.titleДослідження сучасних аспектів обліку і аналізу розрахунків з оплати праці в умовах сталого розвиткуuk
dc.typeTextuk
dc.pubTypeСтаттяuk
Appears in Collections:Науковий вісник УжНУ Серія: Економіка. Випуск 1 (51) - 2018



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.