Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/21807
Полная запись метаданных
Поле DC | Значение | Язык |
---|---|---|
dc.contributor.author | Бабич, М. М. | - |
dc.contributor.author | Крилова, І. Г. | - |
dc.contributor.author | Савенко, О. С. | - |
dc.date.accessioned | 2018-10-30T10:51:34Z | - |
dc.date.available | 2018-10-30T10:51:34Z | - |
dc.date.issued | 2017 | - |
dc.identifier.citation | Бабич, М. М. Взаємозв’язок між економічною доступністю до продуктів харчування та рівнем продуктивності харчування та рівнем продуктивності праці в сільському господарстві [Текст] / М. М. Бабич, І. Г. Крилова, О. С. Савенко // Науковий вісник Ужгородського національного університету : серія: Міжнародні економічні відносини та світове господарство / голов. ред. М.М. Палінчак. – Ужгород : Гельветика, 2017. – Вип. 15№Ч.1. – С. 15-20. – бібліогр.:с.20(3 назви). | uk |
dc.identifier.uri | https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/21807 | - |
dc.description.abstract | У статті проведено оцінку рівня продуктивності праці з погляду економічної доступності до продовольства (через рівень заробітної плати). Здійснено рейтингову оцінку та встановлено відхилення індексів від найвищого рівня районів Миколаївської області за такими показниками, як: середньомісячна заробітна плата працівників сільського гос- подарства (в розрахунку на одного штатного працівника); продуктивність праці у сільськогосподарських підприємствах районів; виробництво основних видів продукції рослинництва та тваринництва на одного працюючого в галузі. Визначено міру впливу та взаємозв’язок показників продуктивності праці в сільському господарстві та рівня продовольчого забезпе- чення населення (за індикатором виробництва основних видів продукції на одну особу та рівнем заробітної плати). | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Вид-во УжНУ "Говерла" | uk |
dc.subject | продуктивність праці | uk |
dc.subject | продовольча безпека | uk |
dc.title | Взаємозв’язок між економічною доступністю до продуктів харчування та рівнем продуктивності харчування та рівнем продуктивності праці в сільському господарстві | uk |
dc.type | Text | uk |
dc.pubType | Стаття | uk |
Располагается в коллекциях: | Науковий вісник УжНУ Серія: Міжнародні економічні відносини та світове господарство. Випуск 15 Частина 1 - 2017 : |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
ВЗАЄМОЗВ’ЯЗОК МІЖ ЕКОНОМІЧНОЮ ДОСТУПНІСТЮ.pdf | 353.36 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.