Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/23873
Title: Управління інноваційною діяльністю підприємств кондитерської галузі
Authors: Седікова, І. О.
Keywords: інновації, кондитерська галузь, конкуренція, ринок
Issue Date: 2018
Publisher: Вид-во УжНУ "Говерла"
Citation: Седікова, І. О. Управління інноваційною діяльністю підприємств кондитерської галузі [Текст] / І. О. Седікова // Науковий вісник Ужгородського національного університету : серія: Міжнародні економічні відносини та світове господарство / голов. ред. М.М. Палінчак. – Ужгород : Гельветика, 2018. – Вип. 18№Ч.3. – С. 55-59. – Бібліогр.: с. 58-59 (29 назв). – Рез.: англ.
Abstract: У статті обґрунтовано методичні та прикладні напрями впровадження інновацій на підприємствах кондитерської галузі в умовах посилення конкуренції. Визначено, що для підприємств вітчизняної промисловості характерні такі види інновацій, як техніко-технологічні, організаційні. Розглянуто основні інноваційні напрями розвитку кондитерського галузі. За основний напрям дослідження обрано тренд здорового споживання солодощів.
Type: Text
Publication type: Стаття
URI: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/23873
Appears in Collections:Науковий вісник УжНУ Серія: Міжнародні економічні відносини та світове господарство. Випуск 18 Частина 3 - 2018

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
управління інноваційною діяльністю підприємств.pdf366.35 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.