Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/2392
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorОртікова, В.В.-
dc.contributor.authorЧундак, Степан Юрійович-
dc.contributor.authorБузаш, В.М.-
dc.date.accessioned2015-05-31T20:15:42Z-
dc.date.available2015-05-31T20:15:42Z-
dc.date.issued2012-
dc.identifier.citationОртікова, В. В. Дослідження впливу органічних добавок на кінетику і механізм процесу травлення міді хлоридом заліза (ІІІ) [Текст] / В. В. Ортікова, С. Ю. Чундак, В. М. Бузаш // Науковий вісник Ужгородського університету : Серія: Хімія / ред. кол. С.Ю.Чундак, І.Є. Барчій, С.М. Сухарев та ін. – Ужгород : Видавництво УжНУ "Говерла", 2012. – Вип. №2 (28). – С. 52–57. – Бібліогр.: с. 56–57 (11 назв).uk
dc.identifier.urihttps://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/2392-
dc.descriptionThe influence of organic additives on speed of process of etching of copper (I) chloride by iron (III) chloride at various temperatures have been studied. The mechanism of copper (I) chloride etching process by iron (III) chloride in the presence of different additives have been investigated. The best results were observed for bicyclo[2.2.1]-hept-5-en-endo-cis-dicarboc acid and bicyclo[2.2.1]-hept-5- en-endo-2-carbocs-(N,N-dietanol)-amid-3-karboksilat. These additives can be recommended for acceleration of process of copper (I) chloride etching by iron (III) chloride in industrial production.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherВидавництво УжНУ "Говерла"uk
dc.relation.ispartofseriesХімія;-
dc.titleДослідження впливу органічних добавок на кінетику і механізм процесу травлення міді хлоридом заліза (ІІІ)uk
dc.title.alternativeResearch of influence of organic additives on speed of process and the mechanism of etching of copper(I) in the chloride of iron (III)uk
dc.typeTextuk
dc.pubTypeСтаттяuk
Розташовується у зібраннях:Науковий вісник УжНУ Серія: Хімія Випуск 2(28) - 2012
Наукові публікації кафедри екології та охорони навколишнього середовища

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
ДОСЛІДЖЕННЯ ВПЛИВУ ОРГАНІЧНИХ ДОБАВОК НА.pdf328.9 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.