Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/24283
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЛіхоносова, Г. С.-
dc.date.accessioned2019-04-23T12:07:48Z-
dc.date.available2019-04-23T12:07:48Z-
dc.date.issued2018-
dc.identifier.citationДоцільність регулювання гомеостазу соціально-економічного відторгнення на підприємствах [Текст] / Г. С. Ліхоносова // Науковий вісник Ужгородського національного університету : серія: Міжнародні економічні відносини та світове господарство / голов. ред. М. М. Палінчак. – Ужгород : Гельветика, 2018. – Вип. 20№Ч. 2. – С. 92-96. – Бібліогр.: с.95-96 (7 назв). – Рез. рос., англ. мовами.uk
dc.identifier.urihttps://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/24283-
dc.description.abstractРозроблено ансамбль загальних процесів підприємства з урахуванням можливостей трудових ресурсів та проявів відторгнення персоналу, який обґрунтовує певні операції та функції, що підприємство має реалізовувати саме в цих умовах господарювання. Розрахунок їхнього обсягу та складності дає адекватний кількісний і якісний аналіз необхідного складу персоналу підприємства. Структурування персоналу підприємства на засадах системної діяльності підприємства створюється на основі диспетчеризації функцій кожного працівника, що дає змогу уникнути довільності у технологічному процесі, виникнення помилок та, відповідно, відторгнення персоналу підприємств.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherДВНЗ "УжНУ"uk
dc.subjectгомеостазuk
dc.subjectсоціально-економічне відторгненняuk
dc.subjectпідприємствоuk
dc.subjectвузол функційuk
dc.subjectнерівноважність розвиткуuk
dc.titleДоцільність регулювання гомеостазу соціально-економічного відторгнення на підприємствахuk
dc.typeTextuk
dc.pubTypeСтаттяuk
Appears in Collections:Науковий вісник УжНУ Серія: Міжнародні економічні відносини та світове господарство. Випуск 20 Частина 2 - 2018

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ДОЦІЛЬНІСТЬ РЕГУЛЮВАННЯ ГОМЕОСТАЗУ.pdf442.49 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.