Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/25673
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorМомот, О. М.-
dc.date.accessioned2019-09-19T12:11:24Z-
dc.date.available2019-09-19T12:11:24Z-
dc.date.issued2018-
dc.identifier.citationМомот, О. М. До питання науково-видового подання банківського капіталу / О. М. Момот // Науковий вісник Ужгородського університету : серія: Економіка; зб. наук. пр. / редкол.: В.П. Мікловда (гол. ред.), В.І. Ярема , Н.Н.Пойда-Носик та інші. – Ужгород, 2018. – Вип. 2(52). – С.178-185. – Бібліограф.:с.183-185 (28 назв).uk
dc.identifier.issn2415-735X-
dc.identifier.urihttps://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/25673-
dc.description.abstractСтаття присвячена систематизації сучасних поглядів на класифікаційне висвітлення складових банківського капіталу, виділені найбільш поширені структурні компоненти за такими критеріями: форма інвестування, форма власності, резидентність, джерельна база формування капіталу, характер використання, місце мобілізації, можливість прогнозування, термін знаходження та характер використання у банківській діяльності. Науковий аналіз дозволив більш глибоко розкрив специфіку формування різних видів банківського капіталу підхід, за яким розмежовують власний, залучений та позичений капітали. Доведено, що компонентами доступного капіталу банку виступає наявність надлишкового капіталу.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherГоверлаuk
dc.subjectрегулятивний капіталuk
dc.subjectекономічний банківський капіталuk
dc.subjectбанківський капіталuk
dc.subjectформи капіталуuk
dc.subjectвласний капіталuk
dc.subjectзалучений капіталuk
dc.subjectпозичений капіталuk
dc.subjectосновний капіталuk
dc.subjectдодатковий капіталuk
dc.titleДо питання науково-видового подання банківського капіталуuk
dc.typeTextuk
dc.pubTypeСтаттяuk
Appears in Collections:Науковий вісник УжНУ Серія: Економіка. Випуск 2 (52) - 2018

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Момот О.М.pdf654.07 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.