Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/25942
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Вовканич, Іван Іванович | - |
dc.contributor.author | Свеженцева, Оксана Іванівна | - |
dc.date.accessioned | 2019-10-09T06:41:31Z | - |
dc.date.available | 2019-10-09T06:41:31Z | - |
dc.date.issued | 2010 | - |
dc.identifier.citation | Вовканич, І. Формування професійної компетентності майбутніх міжнародників в умовах інтеграції в Європейський освітній простір [Текст] / І. Вовканич, О. Свєженцева // Геополітика України: історія і сучасність : зб. наук. пр. / відп. ред. І.В. Артьомов. – Ужгород : Ліра, 2010. – №Вип. 3. – С. 281-291. – Бібліогр.: с. 289-290 (11 назв). – Рез. рос., англ. | uk |
dc.identifier.uri | https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/25942 | - |
dc.description.abstract | Стаття присвячується проблемам формування професійної компетентності випускників вищих навчальних закладів в умовах освітньої євроінтеграції. Автори зосереджують увагу на основних аспектах формування професійних якостей фахівців з міжнародних відносин. У статті акцентується увага на необхідності підготовки конкурентоздатного міжнародника-політолога, пере-кладача. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Поліграфцентр "Ліра" | uk |
dc.subject | Болонський процес | uk |
dc.subject | міжнародні відносини | uk |
dc.subject | вища освіта | uk |
dc.subject | конкурентоздатність | uk |
dc.subject | професійна компетентність | uk |
dc.subject | фаховість | uk |
dc.title | Формування професійної компетентності майбутніх міжнародників в умовах інтеграції в Європейський освітній простір | uk |
dc.type | Text | uk |
dc.pubType | Стаття | uk |
Appears in Collections: | Геополітика України: історія і сучасність. Вип. 3 2010 |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
ФОРМУВАННЯ ПРОФЕСІЙНОЇ КОМПЕТЕНТНОСТІ.pdf | 292.23 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.