Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/26059
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Лазорик, Михайло Іванович | - |
dc.contributor.author | Індріксон, Євгеній Валерійович | - |
dc.date.accessioned | 2019-10-15T07:35:18Z | - |
dc.date.available | 2019-10-15T07:35:18Z | - |
dc.date.issued | 2013-06-10 | - |
dc.identifier.citation | Спосіб лікування звичайних бородавок, який включає клінічне обстеження, постановку діагнозу та лікування, який відрізняється тим, що спочатку у 0,9 % розчині оцту протягом доби вимочують кусок сирого м'яса свинини, далі його прикладають і фіксують до бородавки, тримають на бородавці 24 години, після чого м'ясо знімають і слідкують за процесом некротизації та відпадіння бородавки протягом 5 днів. | uk |
dc.identifier.uri | https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/26059 | - |
dc.description | Код посилання <a href="http://uapatents.com/6-102185-sposib-vidalennya-zvichajjnikh-borodavok-za-indriksonom.html" target="_blank" rel="follow" title= | uk |
dc.description.abstract | Винахід належить до медицини, зокрема до дерматовенерології та косметології і може бути застосований для лікування (видалення) бородавок. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.relation.ispartofseries | Патент; № 102185 | uk |
dc.subject | видалення | uk |
dc.subject | спосіб | uk |
dc.subject | індріксоном | uk |
dc.subject | бородавок | uk |
dc.subject | звичайних | uk |
dc.title | Спосіб видалення звичайних бородавок за індріксоном | uk |
dc.title.alternative | Indrikson's method for removing verucca vulgaris | uk |
dc.title.alternative | Метод удаления обыкновенных бородавок по индриксону | uk |
dc.type | Text | uk |
dc.pubType | Патент | uk |
Appears in Collections: | Патенти кафедри факультетської терапії |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Спосіб видалення звичайних бородавок за індріксоном.pdf | 210.51 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.