Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/26441
Title: | An effective salting-out assisted liquid-liquid microextraction procedure for determination of cysteine in food supplements |
Authors: | Diuzheva, Alina Balogh, József Studenyak, Yaroslav Cziáky, Zoltán Jekő, József Студеняк, Ярослав Іванович Балог, Йосип Степанович |
Issue Date: | 2019 |
Publisher: | Вид-во УжНУ "Говерла" |
Citation: | Diuzheva A., J. Balogh , Y. Studenyak An effective salting-out assisted liquid-liquid microextraction procedure for determination of cysteine in food supplements / A. Diuzheva, J.Balogh, Y. Studenyak, Z.Cziáky, J.Jekő // Аналітична хімія - методи та інструменти / Analytical chemistry - methods and instrumentation: електронний збірник наукових праць за матеріалами Всеукраїнської наукової конференції (15-17 травня 2019 р.). – Ужгород: Вид-во УжНУ «Говерла», 2019. – 25 с. |
Series/Report no.: | Аналітична хімія - методи та інструменти; |
Type: | Text |
Publication type: | Тези до статті |
URI: | https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/26441 |
Appears in Collections: | АНАЛІТИЧНА ХІМІЯ - МЕТОДИ ТА ІНСТРУМЕНТИ |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
AN EFFECTIVE SALTING-OUT ASSISTED LIQUID-LIQUID MICROEXTRACTION PROCEDURE FOR DETERMINATION OF CYSTEINE IN FOOD SUPPLEMENTS.pdf | 393.79 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.