Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/2652
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Шевченко, О.С. | - |
dc.contributor.author | Ранюк, Ю.Н. | - |
dc.contributor.author | Довбня, А.Н. | - |
dc.contributor.author | Маслюк, В.Т. | - |
dc.contributor.author | Парлаг, О.А. | - |
dc.contributor.author | Гончаров, И.Г. | - |
dc.date.accessioned | 2015-06-12T08:09:48Z | - |
dc.date.available | 2015-06-12T08:09:48Z | - |
dc.date.issued | 2013 | - |
dc.identifier.citation | Исследование долгоживущих продуктов деления (181)Та [Текст] / О. С. Шевченко, Ю. Н. Ранюк, А. Н. Довбня и др. // Науковий вісник Ужгородського університету : Серія: Фізика / ред. кол. : В. Різак (відп. ред.), В. Біланич, Ю. Височанський, О. Грабар. – Ужгород : Говерла, 2013. – Вип. 34. – С. 97–100. – Бібліогр.: с. 99 (8 назв). | uk |
dc.identifier.uri | https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/2652 | - |
dc.description | The results of research long-lived products of fission are present. Keywords: nuclear fission, gamma- spectroscopy, 181Ta. | uk |
dc.description.abstract | Представлены результаты теоретических и экспериментальных исследований долгоживущих радиоактивных продуктов деления атома 181Та. Ключевые слова: деление ядер, гамма-спектроскопия, 181Та. | uk |
dc.language.iso | ru | uk |
dc.publisher | Видавництво УжНУ "Говерла" | uk |
dc.relation.ispartofseries | Фізика; | - |
dc.subject | деление ядер | uk |
dc.subject | гамма-спектроскопия | uk |
dc.subject | (181)Та | uk |
dc.title | Исследование долгоживущих продуктов деления (181)Та | uk |
dc.title.alternative | Investigation of long-lived products of fission (181)Tа | uk |
dc.type | Text | uk |
dc.pubType | Стаття | uk |
Appears in Collections: | Науковий вісник УжНУ Серія: Фізика. Випуск 34 - 2013 |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
ИССЛЕДОВАНИЕ ДОЛГОЖИВУЩИХ.pdf | 106.33 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.