Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/27281
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorСойма, Дмитро Юрійович-
dc.contributor.authorХодак, В. О.-
dc.date.accessioned2019-12-12T08:38:36Z-
dc.date.available2019-12-12T08:38:36Z-
dc.date.issued2006-
dc.identifier.citationМетодичні вказівки щодо виконання програми виробничої практики студентами спеціальності 7. 130103.[ТЕКСТ]/ плодоовочівництво і виноградарство/.- Ужгород, 2006.- 18 с.uk
dc.identifier.urihttps://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/27281-
dc.language.isoukuk
dc.publisherДВНЗ "УжНУ"uk
dc.relation.ispartofseriesБіологія;-
dc.titleМетодичні вказівки щодо виконання програми виробничої практики студентами спеціальності 7. 130103.uk
dc.typeTextuk
dc.pubTypeСтаттяuk
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації кафедри плодоовочівництва і виноградарства



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.