Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/27606
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Глагола, Вікторія | - |
dc.date.accessioned | 2020-01-22T13:19:32Z | - |
dc.date.available | 2020-01-22T13:19:32Z | - |
dc.date.issued | 2019 | - |
dc.identifier.citation | Глагола В. Формування професійної культури майбутніх менеджерів готельно-ресторанної справи у процесі ділової гри/ В. Глагола // Педагогічні інновації у фаховій освіті. Випуск 10. – Ужгород, 2019 | uk |
dc.identifier.uri | https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/27606 | - |
dc.description.abstract | У статті обґрунтовано важливість формування професійної культури на основі виявлених особливостей професійної діяльноУ статті обґрунтовано важливість формування професійної культури на основі виявлених особливостей професійної діяльності майбутніх менеджерів готельно-ресторанної справи. Визначено, що ділова гра сприяє формуванню культурологічної складової професійної підготовки майбутніх менеджерів готельно-ресторанної справи.сті майбутніх менеджерів готельно-ресторанної справи. Визначено, що ділова гра сприяє формуванню культурологічної складової професійної підготовки майбутніх менеджерів готельно-ресторанної справи. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | ДВНЗ “УжНУ” | uk |
dc.subject | майбутні менеджери | uk |
dc.subject | готельно–ресторанна справа | uk |
dc.subject | культурологічний підхід | uk |
dc.subject | ділова гра | uk |
dc.subject | професійна культура | uk |
dc.title | Формування професійної культури майбутніх менеджерів готельно-ресторанної справи у процесі ділової гри | uk |
dc.type | Text | uk |
dc.pubType | Стаття | uk |
Розташовується у зібраннях: | 2019 / Педагогічні інновації у фаховій освіт. Випуск 10 |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
ФОРМУВАННЯ ПРОФЕСІЙНОЇ КУЛЬТУРИ МАЙБУТНІХ.pdf | 576.34 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.