Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/27606
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorГлагола, Вікторія-
dc.date.accessioned2020-01-22T13:19:32Z-
dc.date.available2020-01-22T13:19:32Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.citationГлагола В. Формування професійної культури майбутніх менеджерів готельно-ресторанної справи у процесі ділової гри/ В. Глагола // Педагогічні інновації у фаховій освіті. Випуск 10. – Ужгород, 2019uk
dc.identifier.urihttps://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/27606-
dc.description.abstractУ статті обґрунтовано важливість формування професійної культури на основі виявлених особливостей професійної діяльноУ статті обґрунтовано важливість формування професійної культури на основі виявлених особливостей професійної діяльності майбутніх менеджерів готельно-ресторанної справи. Визначено, що ділова гра сприяє формуванню культурологічної складової професійної підготовки майбутніх менеджерів готельно-ресторанної справи.сті майбутніх менеджерів готельно-ресторанної справи. Визначено, що ділова гра сприяє формуванню культурологічної складової професійної підготовки майбутніх менеджерів готельно-ресторанної справи.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherДВНЗ “УжНУ”uk
dc.subjectмайбутні менеджериuk
dc.subjectготельно–ресторанна справаuk
dc.subjectкультурологічний підхідuk
dc.subjectділова граuk
dc.subjectпрофесійна культураuk
dc.titleФормування професійної культури майбутніх менеджерів готельно-ресторанної справи у процесі ділової гриuk
dc.typeTextuk
dc.pubTypeСтаттяuk
Розташовується у зібраннях:2019 / Педагогічні інновації у фаховій освіт. Випуск 10

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
ФОРМУВАННЯ ПРОФЕСІЙНОЇ КУЛЬТУРИ МАЙБУТНІХ.pdf576.34 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.