Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/27796
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Познякова, О. О. | - |
dc.date.accessioned | 2020-01-30T12:15:53Z | - |
dc.date.available | 2020-01-30T12:15:53Z | - |
dc.date.issued | 2019 | - |
dc.identifier.citation | Познякова, О. О. Аналіз зарубіжного досвіду стратегічного управління конкурентоспроможністю сфери послуг [Текст] / О. О. Познякова // Науковий вісник Ужгородського національного університету : серія: Міжнародні економічні відносини та світове господарство / голов. ред. М. М. Палінчак. – Ужгород : Гельветика, 2019. – Вип. 27№Ч. 2. – С.35-39. – Бібліогр.: с.39 (5 назв). – Рез. рос., англ. | uk |
dc.identifier.uri | https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/27796 | - |
dc.description.abstract | Зарубіжний показує, що успішний розвиток конкурентоспроможності послуг гостинності передусім залежить від активної участі держави у функціонуванні. Успішний розвиток індустрії туризму є актуальною проблемою сучасного етапу формування готельно–ресторанного комплексу як перспективної галузі економіки України. Ефективному вирішенню даної проблеми сприятимуть ознайомлення та аналіз зарубіжних процесів управління туризмом на основі кластерного підходу. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Вид-во "Гельветика" | uk |
dc.subject | зарубіжний досвід | uk |
dc.subject | стратегічне управління | uk |
dc.subject | конкурентоспроможність | uk |
dc.subject | сфера послуг | uk |
dc.subject | гостинність | uk |
dc.title | Аналіз зарубіжного досвіду стратегічного управління конкурентоспроможністю сфери послуг | uk |
dc.type | Text | uk |
dc.pubType | Стаття | uk |
Appears in Collections: | Науковий вісник УжНУ. Серія: Міжнародні економічні відносини та світове господарство. Випуск 27 Частина 2 - 2019 |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
АНАЛІЗ ЗАРУБІЖНОГО ДОСВІДУ СТРАТЕГІЧНОГО УПРАВЛІННЯ.pdf | 393.95 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.