Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/27857
Название: | Виробництво свинини в Україні:виклики сьогодення |
Авторы: | Степасюк, Л. М. |
Ключевые слова: | свинина, ціна, прибуток, приріст, собівартість, технологія, якість, конкурентоспроможність |
Дата публикации: | 2019 |
Издательство: | Вид-во "Гельветика" |
Библиографическое описание: | Степасюк, Л. М. Виробництво свинини в Україні:виклики сьогодення [Текст] / Л. М. Степасюк // Науковий вісник Ужгородського національного університету : серія: Міжнародні економічні відносини та світове господарство / голов. ред. М. М. Палінчак. – Ужгород : Гельветика, 2019. – Вип. 27№Ч. 2. – С. 67-71. – Бібліогр.: с.71 (3 назви). – Рез. рос., англ. |
Краткий осмотр (реферат): | Висвітлюється стан, тенденції та ефективність виробництва свинини в усіх категоріях господарства України. Встановлено, що розвиток галузі свинартва характеризується нестабільністю та почерговим перепадом від збитковості до низького рівня прибутковості, що зумовлено групою технологічних та економічних чинників. Установлено, що кризові явища в галузі свинарства викликані зниженням інвестиційної привабловості,відсутністю економічної зацікавленості у виробництві свинини, недосконалістю економічного регулювання розвитку галузі з боку держави, погіршенням забезпеченості сільськогосподарських підприємств матеріально–технічними ресурсами. |
Тип: | Text |
Тип публикации: | Стаття |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/27857 |
Располагается в коллекциях: | Науковий вісник УжНУ. Серія: Міжнародні економічні відносини та світове господарство. Випуск 27 Частина 2 - 2019 |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
ВИРОБНИЦТВО СВИНИНИ В УКРАЇНІ ВИКЛИКИ СЬОГОДЕННЯ.pdf | 471.85 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.