Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/27857
Назва: Виробництво свинини в Україні:виклики сьогодення
Автори: Степасюк, Л. М.
Ключові слова: свинина, ціна, прибуток, приріст, собівартість, технологія, якість, конкурентоспроможність
Дата публікації: 2019
Видавництво: Вид-во "Гельветика"
Бібліографічний опис: Степасюк, Л. М. Виробництво свинини в Україні:виклики сьогодення [Текст] / Л. М. Степасюк // Науковий вісник Ужгородського національного університету : серія: Міжнародні економічні відносини та світове господарство / голов. ред. М. М. Палінчак. – Ужгород : Гельветика, 2019. – Вип. 27№Ч. 2. – С. 67-71. – Бібліогр.: с.71 (3 назви). – Рез. рос., англ.
Короткий огляд (реферат): Висвітлюється стан, тенденції та ефективність виробництва свинини в усіх категоріях господарства України. Встановлено, що розвиток галузі свинартва характеризується нестабільністю та почерговим перепадом від збитковості до низького рівня прибутковості, що зумовлено групою технологічних та економічних чинників. Установлено, що кризові явища в галузі свинарства викликані зниженням інвестиційної привабловості,відсутністю економічної зацікавленості у виробництві свинини, недосконалістю економічного регулювання розвитку галузі з боку держави, погіршенням забезпеченості сільськогосподарських підприємств матеріально–технічними ресурсами.
Тип: Text
Тип публікації: Стаття
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/27857
Розташовується у зібраннях:Науковий вісник УжНУ. Серія: Міжнародні економічні відносини та світове господарство. Випуск 27 Частина 2 - 2019

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
ВИРОБНИЦТВО СВИНИНИ В УКРАЇНІ ВИКЛИКИ СЬОГОДЕННЯ.pdf471.85 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.