Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/27857
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorСтепасюк, Л. М.-
dc.date.accessioned2020-02-04T09:01:51Z-
dc.date.available2020-02-04T09:01:51Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.citationСтепасюк, Л. М. Виробництво свинини в Україні:виклики сьогодення [Текст] / Л. М. Степасюк // Науковий вісник Ужгородського національного університету : серія: Міжнародні економічні відносини та світове господарство / голов. ред. М. М. Палінчак. – Ужгород : Гельветика, 2019. – Вип. 27№Ч. 2. – С. 67-71. – Бібліогр.: с.71 (3 назви). – Рез. рос., англ.uk
dc.identifier.urihttps://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/27857-
dc.description.abstractВисвітлюється стан, тенденції та ефективність виробництва свинини в усіх категоріях господарства України. Встановлено, що розвиток галузі свинартва характеризується нестабільністю та почерговим перепадом від збитковості до низького рівня прибутковості, що зумовлено групою технологічних та економічних чинників. Установлено, що кризові явища в галузі свинарства викликані зниженням інвестиційної привабловості,відсутністю економічної зацікавленості у виробництві свинини, недосконалістю економічного регулювання розвитку галузі з боку держави, погіршенням забезпеченості сільськогосподарських підприємств матеріально–технічними ресурсами.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherВид-во "Гельветика"uk
dc.subjectсвининаuk
dc.subjectцінаuk
dc.subjectприбутокuk
dc.subjectприрістuk
dc.subjectсобівартістьuk
dc.subjectтехнологіяuk
dc.subjectякістьuk
dc.subjectконкурентоспроможністьuk
dc.titleВиробництво свинини в Україні:виклики сьогоденняuk
dc.typeTextuk
dc.pubTypeСтаттяuk
Appears in Collections:Науковий вісник УжНУ. Серія: Міжнародні економічні відносини та світове господарство. Випуск 27 Частина 2 - 2019



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.