Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/2818
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorДуло, Олена Анатоліївна-
dc.contributor.authorМелега, Ксенія Петрівна-
dc.contributor.authorКручаниця, Марія Іванівна-
dc.contributor.authorКалабішка, Ірина Степанівна-
dc.date.accessioned2015-06-21T14:33:29Z-
dc.date.available2015-06-21T14:33:29Z-
dc.date.issued2015-04-17-
dc.identifier.citationДуло О.А. Раціональне харчування як невід’ємна складова формування здорового способу життя студентів / О.А. Дуло, К.П. Мелега, М.І. Кручаниця, І.С. Калабішка // Сучасні аспекти збереження здоров’я людини: матеріали VIII міжнародної міждисциплінарної наук.-практ. конф., сан. «Квітка Полонини», 17-18 квітня 2015 р. (с. Солочин Свалявського району) / За ред. проф. Т.М. Ганича. – Київ: Центр учбової літератури, 2015. – С. 68-71.uk
dc.identifier.urihttps://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/2818-
dc.description.abstractНа основі результатів анкетування встановлено, що професійна підготовка студентів, майбутніх фахівців зі здоров’я людини, сприяє виробленню цілеспрямованої орієнтації у переважної більшості юнаків та дівчат на дотримання основних засад здорового способу життя, зокрема раціонального харчування та високого рівня фізичної активності, що дозволяє їм підтримувати хороший рівень здоров’я та нормальну масу тіла.uk
dc.language.isoukuk
dc.subjectздоров'я студентівuk
dc.subjectраціональне харчуванняuk
dc.subjectздоровий спосіб життяuk
dc.subjectантропометричні показникиuk
dc.subjectфізична активністьuk
dc.subjectпедагогіка здоров'яuk
dc.titleРаціональне харчування як невід’ємна складова формування здорового способу життя студентівuk
dc.title.alternativeRational nutrition as an integral part of healthy lifestyle оf studentsuk
dc.typeTextuk
dc.pubTypeТези до статтіuk
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації кафедри клінічних дисциплін

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Тези_конф_Поляна.pdfОсновна стаття313.79 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.