Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/29782
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorСічка, Іван Іванович-
dc.date.accessioned2020-07-05T19:31:07Z-
dc.date.available2020-07-05T19:31:07Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.citationСічка І.І. Методичні рекомендації з дисципліни «Технологія продукції ресторанного господарства» для студентів галузі знань 24 – «Сфера обслуговування», спеціальність 241 ,,Готельно-ресторанна справа” . – Ужгород 2020. – 33 с.uk
dc.identifier.urihttps://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/29782-
dc.description.abstractМета викладання дисципліни є формування компетенцій з технологій виробництва й реалізації кулінарної та кондитерської продукції у закладах ресторанного господарства (ЗРГ) із заданими властивостями при використанні сучасних технологічних засобів, якісної та безпечної, як для споживачів, так і для оточуючого середовища.uk
dc.language.isoukuk
dc.subjectтехнологія продукції ресторанного господарстваuk
dc.subjectресторанне господарствоuk
dc.titleМетодичні рекомендації з дисципліни «Технологія продукції ресторанного господарства»uk
dc.typeTextuk
dc.pubTypeМетодичні рекомендаціїuk
Розташовується у зібраннях:Навчально-методичні видання кафедри туристичної інфраструктури та сервісу

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
МЕТОДИЧКА ТПРГ 2 к 2020.pdf388.36 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.