Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/29782
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Січка, Іван Іванович | - |
dc.date.accessioned | 2020-07-05T19:31:07Z | - |
dc.date.available | 2020-07-05T19:31:07Z | - |
dc.date.issued | 2020 | - |
dc.identifier.citation | Січка І.І. Методичні рекомендації з дисципліни «Технологія продукції ресторанного господарства» для студентів галузі знань 24 – «Сфера обслуговування», спеціальність 241 ,,Готельно-ресторанна справа” . – Ужгород 2020. – 33 с. | uk |
dc.identifier.uri | https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/29782 | - |
dc.description.abstract | Мета викладання дисципліни є формування компетенцій з технологій виробництва й реалізації кулінарної та кондитерської продукції у закладах ресторанного господарства (ЗРГ) із заданими властивостями при використанні сучасних технологічних засобів, якісної та безпечної, як для споживачів, так і для оточуючого середовища. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.subject | технологія продукції ресторанного господарства | uk |
dc.subject | ресторанне господарство | uk |
dc.title | Методичні рекомендації з дисципліни «Технологія продукції ресторанного господарства» | uk |
dc.type | Text | uk |
dc.pubType | Методичні рекомендації | uk |
Appears in Collections: | Наукові публікації кафедри туристичної інфраструктури та сервісу |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
МЕТОДИЧКА ТПРГ 2 к 2020.pdf | 388.36 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.