Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/29992
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorБрич, Валерія Володимирівна-
dc.contributor.authorБілак-Лук'янчук, Вікторія Йосипівна-
dc.contributor.authorСлабкий, Геннадій Олексійович-
dc.contributor.authorГуцол, Іванна Ярославівна-
dc.contributor.authorПотокій, Наталія Йосипівна-
dc.date.accessioned2020-08-11T11:56:59Z-
dc.date.available2020-08-11T11:56:59Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.citationЗдорове харчування : зб. мат. для працівників системи охорони здоров’я / укл. : В. В. Брич, В. Й. Білак-Лук’янчук, Г. О. Слабкий, І. Я. Гуцол, Н. Й. Потокій. – Ужгород, 2020. – 64 с.uk
dc.identifier.urihttps://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/29992-
dc.descriptionЗатверджено рішення засідання кафедри наук про здоров’я ДВНЗ «Ужгородський національний університет». Протокол від 30.12.2019 року, №7.uk
dc.language.isoukuk
dc.subjectхарчуванняuk
dc.subjectнаселенняuk
dc.subjectнормативні документиuk
dc.titleЗдорове харчуванняuk
dc.typeTextuk
dc.pubTypeНормативні документиuk
Appears in Collections:300Наукові публікації кафедри громадського здоров’я
Наукові публікації кафедри наук про здоров’я

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
інформ.Харч. збірник нові поля.pdf2.82 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.