Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/34269
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЗапотоцька, О. В.-
dc.date.accessioned2021-03-28T19:27:09Z-
dc.date.available2021-03-28T19:27:09Z-
dc.date.issued2018-
dc.identifier.citationЗапотоцька, О. В. Форми й види контролю у сфері безпечності та якості харчових продуктів [Текст] / О. В. Запотоцька // Науковий вісник Ужгородського Національного університету : серія: Право / гол.ред. Ю.М. Бисага. – Ужгород : Видавничий дім "Гельветика", 2018. – Т. 2. – Вип. 50. – С. 28-31. – Бібліогр.: с. 31 (2 назви)uk
dc.identifier.issn2307-3322-
dc.identifier.urihttps://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/34269-
dc.description.abstractУ статті автором розкрито зміст форм контролю у сфері безпечності та якості харчових продуктів: інспектування, схвалення, аудит, моніторинг, огляд, відбір зразків і їх дослідження (випробування). Акцентовано увагу на особливостях здійснення контролю залежно від певної форми. Наведено класифікацію контролю в досліджуваній сфері.uk
dc.description.abstractВ статье автором раскрыто содержание форм контроля в сфере безопасности и качества пищевых продуктов: инспектирование, одобрение, аудит, мониторинг, обзор, отбор образцов и их исследование (испытание). Акцентировано внимание на особенностях осуществления контроля в зависимости от определенной формы. Приведена классификация контроля в исследуемой сфере.uk
dc.description.abstractThe author discloses the content of the forms of control in the field of food safety and quality: inspection, approval, audit, monitoring, review, sampling and their research (testing). The emphasis is on the peculiarities of the implementation of control depending on a certain form. Classification of control in the investigated sphere is given.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherВидавничий дім "Гельветика"uk
dc.relation.ispartofseriesПраво;-
dc.subjectхарчові продуктиuk
dc.subjectконтрольuk
dc.subjectпублічна адміністраціяuk
dc.subjectінспекціяuk
dc.subjectДержавна служба України з питань харчових продуктів та захисту споживачівuk
dc.subjectпродукты питанияuk
dc.subjectконтрольuk
dc.subjectпубличная администрацияuk
dc.subjectинспекцияuk
dc.subjectГосударственная служба Украины по вопросам пищевых продуктов и защиты потребителейuk
dc.subjectfood productsuk
dc.subjectcontroluk
dc.subjectpublic administrationuk
dc.subjectinspectionuk
dc.subjectState Service of Ukraine for Foodstuffs and Consumer Protectionuk
dc.titleФорми й види контролю у сфері безпечності та якості харчових продуктівuk
dc.title.alternativeForms and types of food safety and quality controluk
dc.typeTextuk
dc.pubTypeСтаттяuk
Розташовується у зібраннях:2018 / Науковий вісник УжНУ. Серія: Право. Випуск 50. Том 2

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
ФОР МИ Й ВИДИ КОТРОЛЮ.pdf357.64 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.