Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/36314
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorКіш, Галина Вікторівна-
dc.date.accessioned2021-09-07T14:04:12Z-
dc.date.available2021-09-07T14:04:12Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.citationМетодичні рекомендації з навчальної дисципліни «Економіка готельно-ресторанного підприємства» для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за освітньою програмою «Готельно-ресторанна справа» спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа, галузі знань 24 Сфера обслуговування/ Укладач Г.В. Кіш. Ужгород, ДВНЗ «УжНУ», 2021. 46 с.uk
dc.identifier.urihttps://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/36314-
dc.language.isoukuk
dc.subjectготельно-ресторанний бізнесuk
dc.subjectтуризмuk
dc.titleМетодичні рекомендації з навчальної дисципліни «Економіка готельно-ресторанного підприємства»uk
dc.typeTextuk
dc.pubTypeМетодичні рекомендаціїuk
Appears in Collections:Наукові публікації кафедри туристичної інфраструктури та сервісу

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
МР Ек ГРГ 2к.pdf1.29 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.