Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/36315
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorКіш, Галина Вікторівна-
dc.date.accessioned2021-09-07T14:06:34Z-
dc.date.available2021-09-07T14:06:34Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.citationМетодичні рекомендації з навчальної дисципліни «Міжнародна готельна індустрія» для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за освітньою програмою «Готельно-ресторанна справа» спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа, галузі знань 24 Сфера обслуговування/ Укладач Г.В. Кіш. Ужгород, ДВНЗ «УжНУ», 2021. 31 с.uk
dc.identifier.urihttps://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/36315-
dc.language.isoukuk
dc.subjectготельно-ресторанний бізнесuk
dc.subjectтуризмuk
dc.titleМетодичні рекомендації з навчальної дисципліни «Міжнародна готельна індустрія»uk
dc.typeTextuk
dc.pubTypeМетодичні рекомендаціїuk
Располагается в коллекциях:Навчально-методичні видання кафедри туристичної інфраструктури та сервісу

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
МР МГІ 1к.pdf1.17 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.