Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/36316
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКіш, Галина Вікторівна-
dc.date.accessioned2021-09-07T14:08:36Z-
dc.date.available2021-09-07T14:08:36Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.citationМетодичні рекомендації з навчальної дисципліни «Менеджмент готельно-ресторанного господарства» для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за освітньою програмою «Готельно-ресторанна справа» спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа, галузі знань 24 Сфера обслуговування/ Укладач Г.В. Кіш. Ужгород, ДВНЗ «УжНУ», 2021. 39 с.uk
dc.identifier.urihttps://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/36316-
dc.language.isoukuk
dc.subjectготельно-ресторанний бізнесuk
dc.subjectтуризмuk
dc.titleМетодичні рекомендації з навчальної дисципліни «Менеджмент готельно-ресторанного господарства»uk
dc.typeTextuk
dc.pubTypeМетодичні рекомендаціїuk
Розташовується у зібраннях:Навчально-методичні видання кафедри туристичної інфраструктури та сервісу

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
МР Мен ГРС 3к.pdf1.05 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.