Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/36316
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Кіш, Галина Вікторівна | - |
dc.date.accessioned | 2021-09-07T14:08:36Z | - |
dc.date.available | 2021-09-07T14:08:36Z | - |
dc.date.issued | 2021 | - |
dc.identifier.citation | Методичні рекомендації з навчальної дисципліни «Менеджмент готельно-ресторанного господарства» для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за освітньою програмою «Готельно-ресторанна справа» спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа, галузі знань 24 Сфера обслуговування/ Укладач Г.В. Кіш. Ужгород, ДВНЗ «УжНУ», 2021. 39 с. | uk |
dc.identifier.uri | https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/36316 | - |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.subject | готельно-ресторанний бізнес | uk |
dc.subject | туризм | uk |
dc.title | Методичні рекомендації з навчальної дисципліни «Менеджмент готельно-ресторанного господарства» | uk |
dc.type | Text | uk |
dc.pubType | Методичні рекомендації | uk |
Розташовується у зібраннях: | Навчально-методичні видання кафедри туристичної інфраструктури та сервісу |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
МР Мен ГРС 3к.pdf | 1.05 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.