Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/37118
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorДуло, Олена Анатоліївна-
dc.contributor.authorГема-Багина, Наталія Миколаївна-
dc.date.accessioned2021-11-01T20:18:36Z-
dc.date.available2021-11-01T20:18:36Z-
dc.date.issued2020-02-
dc.identifier.citationДуло О.А. Порівняльна характеристика аеробної та анаеробної продуктивності юнаків низинних та гірських районів Закарпатської області в залежності від компонентного складу тіла /О.А. Дуло, Н.М. Гема-Багина //Science and Education a New Dimension. Natural and Technical Sciences. – 2020. – VIII(27). – Issue: 224. – С.37 – 40.uk
dc.identifier.issnp-ISSN 2308 e-ISSN 2308-1996-
dc.identifier.urihttps://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/37118-
dc.description.abstractРобота присвячена встановленню особливостей рівня фізичного здоров’я юнаків за показниками аеробної та анаеробної продуктивності енергозабезпечення організму, залежно від відносного вмісту жиру та скелетних м’язів. Юнаки, компонентний склад тіла яких містить низький рівень відносного вмісту жиру та високий, і дуже високий відносний вміст скелетних м’язів, нормальний індекс маси тіла і вісцерального жиру, мають відмінний рівень аеробної та анаеробної продуктивності організму, що від- повідає «безпечному рівню здоров’я» підлітків.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherScience and Education a New Dimension. Natural and Technical Sciences.uk
dc.subjectаеробна продуктивністьuk
dc.subjectфізичне здоров’яuk
dc.subjectжирuk
dc.subjectанаеробна продуктивністьuk
dc.subjectскелетні м’язиuk
dc.titleПорівняльна характеристика аеробної та анаеробної продуктивності юнаків низинних та гірських районів Закарпатської області в залежності від компонентного складу тілаuk
dc.typeTextuk
dc.pubTypeСтаттяuk
Appears in Collections:Наукові публікації кафедри клінічних дисциплін

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
httpsdoi.org10.31174send-nt2020-224viii27-09.pdf418.4 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.