Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/37134
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorМазур, В. М.-
dc.contributor.authorСтець, М. В.-
dc.contributor.authorБузаш, В. М.-
dc.contributor.authorШпеник, Отто Бартоломійович-
dc.date.accessioned2021-11-02T11:54:49Z-
dc.date.available2021-11-02T11:54:49Z-
dc.date.issued1998-
dc.identifier.citationАналіз благородних металів на мікротроні М-30 / В. М. Мазур, М. В. Стець, В. М. Бузаш, О. Б. Шпеник // Науковий вісник Ужгородського університету : серія: Фізика / редкол.: І. Небола (відпов. ред.), Д. Блецкан, О. Герзанич та ін. – Ужгород : УжНУ, 1998. – Вип. 3. – C. 92-93.uk
dc.identifier.urihttps://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/37134-
dc.descriptionhttps://drive.google.com/file/d/1sDyrlFVSI1PvtS204EmzrDbSDGFoR3aa/view?usp=sharinguk
dc.description.abstractНа гальмівному гамма-пучку мікротрону М-30 показані можливості аналізу поліметалічних руд Закарпаття на визначення вмісту благородних металів - золота, срібла. Чутливість аналізу на вміст золота складала - 2.10-4% у випадку використання (у,у ') m реакції і 1,3-5.10-5% для (п, у) реакцій.uk
dc.description.abstractUsing gamma-photons bremsstraghlung beams of M-30 microtron the possibility of analysis of polymetallic ores in Transcarpatia to determine the content of noble metals (Au, Ag) is shown. The analisis sensivity was limited to 2.10-4% in case of (y,y')m and 1,3-5.10-5% for the (n, у) reactions at the analysis of gold content.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherРедакційно-видавнича рада Ужгородського національного університетуuk
dc.relation.ispartofseriesФізика;-
dc.titleАналіз благородних металів на мікротроні М-30uk
dc.title.alternativeThe analysis of noble metals on the microtron- M-30uk
dc.typeTextuk
dc.pubTypeСтаттяuk
Appears in Collections:Науковий вісник УжНУ Серія: Фізика. Випуск 3 - 1998

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Титулка Фізика_Том 3 1998.pdf90.25 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.