Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/38394
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Риган, М. Ю. | - |
dc.contributor.author | Рубіш, Василь Михайлович | - |
dc.contributor.author | Гасинець, С. М. | - |
dc.contributor.author | Шпирко, Г. М. | - |
dc.contributor.author | Гера, Е. В. | - |
dc.contributor.author | Горіна, О. В. | - |
dc.date.accessioned | 2021-12-16T08:13:25Z | - |
dc.date.available | 2021-12-16T08:13:25Z | - |
dc.date.issued | 2007 | - |
dc.identifier.citation | Хіміко-термічний методи очистки сірки від органічних речовин / М. Ю. Риган, В. М. Рубіш, С. М. Гасинець [та ін.] // Науковий вісник Ужгородського університету : серія: Хімія / редкол.: С.Ю. Чундак (гол. ред.), В.І. Гомонай, Н.П. Голуб та ін. – Ужгород : Вид-во УжНУ "Говерла", 2007. – Вип. 17-18. – С. 47-50. – Рез. англ. – Бібліогр.: с. 49-50 (15 назв) | uk |
dc.identifier.uri | https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/38394 | - |
dc.description | https://drive.google.com/file/d/1OWUXOa2NSvxMKvzSVKCccEg59VYovE03/view?usp=sharing | uk |
dc.description.abstract | In the present paper, the results of sulphur refining from organic substances by the chemicalthermal method given. The contents of organic substances in sulphur of ОСЧ 16-5 mark amount to 8×10-3mass % and after refining – treatment they are 9×10-5mass %. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Видавництво УжНУ "Говерла" | uk |
dc.relation.ispartofseries | Хімія; | - |
dc.title | Хіміко-термічний метод очистки сірки від органічних речовин | uk |
dc.title.alternative | Chemical-thermal method of sulphur purification from organic substances | uk |
dc.type | Text | uk |
dc.pubType | Стаття | uk |
Розташовується у зібраннях: | Науковий вісник УжНУ Серія Хімія Випуск 17-18 2007 |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Титулка_Хімія 17-18 (2007).pdf | 30.29 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.