Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/38406
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Хропіна, А. Г. | - |
dc.contributor.author | Базель, Ярослав Рудольфович | - |
dc.date.accessioned | 2021-12-16T08:34:13Z | - |
dc.date.available | 2021-12-16T08:34:13Z | - |
dc.date.issued | 2007 | - |
dc.identifier.citation | Хропіна, А. Г. Спектрофотометричне визначення стануму катіонних золотисто-жовтим в міцелярних середовищах / А. Г. Хропіна, Я. Р. Базель // Науковий вісник Ужгородського університету : серія: Хімія / редкол.: С.Ю. Чундак (гол. ред.), В.І. Гомонай, Н.П. Голуб та ін. – Ужгород : Вид-во УжНУ "Говерла", 2007. – Вип. 17-18. – С. 62-65. – Рез. англ. – Бібліогр.: с. 65 (14 назв) | uk |
dc.identifier.uri | https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/38406 | - |
dc.description | https://drive.google.com/file/d/1sXUxK4KYNz27wy20rVY0SQLHyOqzzl9J/view?usp=sharing | uk |
dc.description.abstract | The effect of different factors on the complexion of tin with thiocyanate ions and dye cationic goldy-yellow in the presence of surfactants has been studied. Optimal conditions for the complexes formation have been studied. A highly sensitive and selective method of determination of tin has been worked out. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Видавництво УжНУ "Говерла" | uk |
dc.relation.ispartofseries | Хімія; | - |
dc.title | Спектрофотометричне визначення стануму катіонним золотисто-жовтим в міцелярних середовищах | uk |
dc.title.alternative | Spectrophotometric determination of tin with cationic goldy-yellow in micellar media | uk |
dc.type | Text | uk |
dc.pubType | Стаття | uk |
Розташовується у зібраннях: | 2007 / Науковий вісник УжНУ. Серія: Хімія. Випуск 17-18 Наукові публікації кафедри аналітичної хімії |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Титулка_Хімія 17-18 (2007).pdf | 30.29 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.