Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/38411
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Мага, І. М. | - |
dc.date.accessioned | 2021-12-16T08:44:59Z | - |
dc.date.available | 2021-12-16T08:44:59Z | - |
dc.date.issued | 2007 | - |
dc.identifier.citation | Мага, І. М. Дослідження умов визначення сульфосульфурону методом тонкошарової хроматографії / І. М. Мага // Науковий вісник Ужгородського університету : серія: Хімія / редкол.: С.Ю. Чундак (гол. ред.), В.І. Гомонай, Н.П. Голуб та ін. – Ужгород : Вид-во УжНУ "Говерла", 2007. – Вип. 17-18. – С. 72-76. – Рез. англ. – Бібліогр.: с. 76 (15 назв) | uk |
dc.identifier.uri | https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/38411 | - |
dc.description | https://drive.google.com/file/d/1h_PNx5BiASG6O6E5slVbh3weoLsl37-i/view?usp=sharing | uk |
dc.description.abstract | The conditions for Sulfosulfurone determination by thin layer chromatography were studied. The maximum extraction of Sulfosulfurone was observed in chloroform at pH 6-8. The chloroform/ethilacetate ester/ Formiate acid mixture (5/5/1, v/v/v) was best for the development of the thin layer chromatography plates. The method for Sulfosulfurone determination into sewage waters was developed in this study. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Видавництво УжНУ "Говерла" | uk |
dc.relation.ispartofseries | Хімія; | - |
dc.title | Дослідження умов визначення сульфосульфурону методом тонкошарової хроматографії | uk |
dc.title.alternative | Study of conditions for determination of sulfosulfurone by the method of thin-layer chromatography | uk |
dc.type | Text | uk |
dc.pubType | Стаття | uk |
Розташовується у зібраннях: | 2007 / Науковий вісник УжНУ. Серія: Хімія. Випуск 17-18 |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Титулка_Хімія 17-18 (2007).pdf | 30.29 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.