Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/39031
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Талавиря, Микола Петрович | - |
dc.contributor.author | Газуда, Леся Михайлівна | - |
dc.contributor.author | Газуда, Михайло Васильович | - |
dc.date.accessioned | 2022-02-01T12:59:37Z | - |
dc.date.available | 2022-02-01T12:59:37Z | - |
dc.date.issued | 2021 | - |
dc.identifier.citation | Талавиря М.П., Газуда Л.М., Газуда М.В. Окремі аспекти формування біоекономіки замкнутого циклу в Україні // The 2nd International scientific and practical conference “Modern science: innovations and prospects” (November 7-9, 2021) SSPG Publish, Stockholm, Sweden. 2021. - Р. 736-740. | uk |
dc.identifier.uri | https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/39031 | - |
dc.description.abstract | У процесі дослідження виокремлено науково-теоретичні підходи до розуміння сутності поняття „біоекономіка”. Закцентовано увагу на необхідності формування біоекономіки замкнутого циклу (циркулярна економіка), що базується на вторинній переробці сировини. Окреслено пріоритетні напрями діяльності ФАО взаємозумовлені формуванням стійкої біоекономіки замкнутого циклу з метою вдосконалення виробництва, підвищення рівня якості харчування і життя населення, й поліпшення стану довкілля. Ключові слова: біоекономіка, біоекономіка замкнутого циклу, вторинна переробка сировини | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.relation.ispartofseries | Modern science: innovations and prospects; | - |
dc.subject | біоекономіка | uk |
dc.subject | біоекономіка замкнутого циклу | uk |
dc.subject | вторинна переробка сировини | uk |
dc.title | Окремі аспекти формування біоекономіки замкнутого циклу в Україні | uk |
dc.type | Text | uk |
dc.pubType | Стаття | uk |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації кафедри економіки, підприємництва та торгівлі |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
ОКРЕМІ АСПЕКТИ ФОРМУВАННЯ.pdf | 305.39 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.