Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/39032
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЗбарський, Василь Кузьмич-
dc.contributor.authorКальченко, Сергій Володимирович-
dc.contributor.authorГазуда, Сергій Михайлович-
dc.date.accessioned2022-02-01T13:12:59Z-
dc.date.available2022-02-01T13:12:59Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.citationЗбарський В.К., Кальченко С.В., Газуда С.М. Сучасні підходи до формування інституційного середовища туристичної індустрії // The 2nd International scientific and practical conference “Modern science: innovations and prospects” (November 7-9, 2021) SSPG Publish, Stockholm, Sweden. 2021.- С. 713-717.uk
dc.identifier.urihttps://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/39032-
dc.description.abstractВ процесі дослідження розглянуто теоретико-практичні підходи до формування інституційного середовища в межах розвитку туристичної індустрії, ведення туристичного бізнесу. Виявлено особливості сучасного стану та тенденції розвитку сфери надання туристичних і рекреаційних послуг на національному рівні, розглянуто основні проблеми та сформульовано пріоритетні напрями їх вирішення. Виокремлено підходи до активізації потенційних можливостей розвитку території у напрямі формування туристичного бізнес-середовища. Ключові слова: інституційне середовище, індустрія туризму, туристичні й рекреаційні послуги, туристичний бізнесuk
dc.language.isoukuk
dc.relation.ispartofseriesModern science: innovations and prospects;-
dc.subjectінституційне середовищеuk
dc.subjectіндустрія туризмуuk
dc.subjectтуристичні й рекреаційні послугиuk
dc.subjectтуристичний бізнесuk
dc.titleСучасні підходи до формування інституційного середовища туристичної індустріїuk
dc.typeTextuk
dc.pubTypeСтаттяuk
Appears in Collections:Наукові публікації кафедри економіки, підприємництва та торгівлі

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
СУЧАСНІ ПІДХОДИ ДО ФОРМУВАННЯ.pdf308.71 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.