Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/40121
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЯцишин, Н. З.-
dc.date.accessioned2022-04-07T13:27:10Z-
dc.date.available2022-04-07T13:27:10Z-
dc.date.issued2005-
dc.identifier.citationЯцишин, Н. З. Методика дослідження аудиторського ризику при плануванні аудиту [Текст] / Н. З. Яцишин, В. М. Вакаров // Науковий вісник Ужгородського університету : серія: Економіка / редкол.: В.П. Мікловда (гол ред.), М.М. Бойко, М.І. Пітюлич та ін. – Ужгород : Підприємство "Ліра", 2005. – Вип. 17. – С. 244-250. – Бібліогр.: с. 249-250 (12 назв). – Рез. укр.uk
dc.identifier.urihttps://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/40121-
dc.description.abstractЕкономічна діяльність взагалі, та аудиторська діяльність зокрема супроводжується ризиком. Значна роль у процесі проведення аудиту належить визначенню та способам коригування загального аудиторського ризику. У статті за допомогою методів аналізу та синтезу розглянуто методику розрахунку загального аудиторського ризику. В результаті проведеного дослідження, автор робить висновки про те, що аудитору доцільно при визначенні аудиторського ризику користуватися шкалою “низький, середній, високий ризик”, і визначати його на основі наперед сформованих та під час перевірки заповнених питальників за розробленою автором методикою.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherПідприємство "Ліра"uk
dc.relation.ispartofseriesЕкономіка;-
dc.subjectзагальний аудиторський ризикuk
dc.subjectпідприємницький ризикuk
dc.subjectвнутрішньогосподарський ризикuk
dc.subjectризик контролюuk
dc.subjectризик не виявленняuk
dc.subjectаналітичний ризикuk
dc.subjectризик вибіркиuk
dc.titleМетодика дослідження аудиторського ризику при плануванні аудитуuk
dc.typeTextuk
dc.pubTypeСтаттяuk
Розташовується у зібраннях:Науковий вісник Ужгородського університету. Серія: Економіка. Випуск 17 - 2005



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.