Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/40698
Полная запись метаданных
Поле DC | Значение | Язык |
---|---|---|
dc.contributor.author | Бердар, М. М. | - |
dc.date.accessioned | 2022-04-26T14:28:52Z | - |
dc.date.available | 2022-04-26T14:28:52Z | - |
dc.date.issued | 2007 | - |
dc.identifier.citation | Бердар, М. М. Фромування і використання економічного потенціалу промислового підприємства [Текст] / М. М. Бердар // Науковий вісник Ужгородського університету : серія: Економіка; збірник наукових праць / редкол.: В.П. Мікловда (гол. ред), М.М. Бойко, М.І. Пітюлич та ін. – Ужгород : Говерла, 2007. – Вип. 21. – С. 150-156. – Бібліогр.: с. 156 (24 назв). | uk |
dc.identifier.uri | https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/40698 | - |
dc.description.abstract | У cтaттi розкриваються теоретичнi та методичнi пiдходи до формування i використання потенцiалу промислового пiдприємства на основi вироблення науково-обґрунтованих практичних рекомендацiй, спрямованих на вдосконалення формування i використання функцiональних складових потенцiалу пiдприємства. Проводиться аналiз промисловості та машинобудiвної галузi Закарпаття. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Говерла | uk |
dc.relation.ispartofseries | Економіка; | - |
dc.subject | економічний (виробничий, трудовий, фiнансовий) потенцiали | uk |
dc.subject | формування використання економічного потенціалу | uk |
dc.subject | аналiз | uk |
dc.subject | оцiнка | uk |
dc.title | Фромування і використання економічного потенціалу промислового підприємства | uk |
dc.type | Text | uk |
dc.pubType | Стаття | uk |
Располагается в коллекциях: | Науковий вісник Ужгородського університету. Серія: Економіка. Випуск 21 - 2007 |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
ФОРМУВАННЯ І ВИКОРИСТАННЯ ЕКОНОМІЧНОГО ПОТЕНЦІАЛУ ПРОМИСЛОВОГО ПІДПРИЄМСТВА.pdf | 2 MB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.