Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/41267
Title: Фінансово-економічна грамотність
Authors: Жихор, О. Б.
Димченко, О. В.
Верхоглядова, Н.І.
Кириленко, О. П.
Лютий, І. О.
Більська, О. В.
Бурак, О. М.
Грищенко, Т. В.
Дурицька, Г. В.
Лапішко, М. Л.
Машіко, К. С.
Плєшакова, Н. А.
Покуца, І. В.
Рудаченко, О. О.
Сидор, І. П.
Яфінович, О. Б.
Варналій, З. С.
Жерліцин, Д. М.
Коренюк, П. І.
Баранова, В. В.
Бойко, Ярослав Миколайович
Гапак, Наталія Мирославівна
Демиденко, Л. М.
Єсіна, В. О.
Матвєєва, Н. М.
Наконечна, Ю. Л
Пойда-Носик, Н. Н.
Прончаков, Ю. Л.
Соболева, Г. Г.
Фісуненко, П. А.
Калмиков, Д. М.
Лийзьо, Н.В.
Issue Date: 2017
Publisher: Видавничий дім «Кондор»
Citation: Фінансово-економічна грамотність: підручник у 2 ч. Ч.1. Основи національної економіки, економіка регіонів та фінансової системи України / за ред. О.Б. Жихор, О.В. Димченко; рец. : О. М. Підхомний, Л. П. Сідельникова, Л. В. Шірінян. – Київ : Кондор, 2017. – 1024 с.
Abstract: Підручник «Фінансово-економічна грамотність» частина 1 та 2 охоплює основи побудови національної економіки, економіки регіонів, фінансової та банківської системи, загальні основи обліку та аудиту в системі фінансово-господарського контролю. У першій частині підручника особливу увагу приділено питанням побудови національної економіки як господарської системи, перспективам розвитку економіки регіонів України, управлінню фінансовою системою України, страхуванню, фінансам суб’єктів господарювання та їх фінансуванню, основам управління власними фінансами, основам інвестування, основам підприємницької діяльності, фінансовій безпеці держави та суб’єктів господарювання. Окрему увагу приділено питанням визначення справжності і платіжності банкнот національної та іноземної валюти. Представлено зміст навчальної дисципліни за модулями та темами, лекційний матеріал, термінологічний словник, практикум з типовими завданнями ситуаційного та розрахункового характеру з методичними рекомендаціями до їх розв’язання, а також літературу до кожної теми. Структура підручника відповідає вимогам впровадження кредитно-модульної системи навчального процесу. Даний підручник призначений для студентів неекономічних спеціальностей вищих навчальних закладів, викладачів, аспірантів, працівників фінансово-кредитної системи, представників державних органів виконавчої влади, а також широкому загалу читачів, що бажають опанувати цю навчальну дисципліну самостійно.
Description: https://drive.google.com/file/d/1p2h7ArNfN466dj3i_G84oTne-vtOAD_s/view?usp=drive_web
Рекомендовано до друку Вченою Радою ХНУМГ імені О. М. Бекетова Протокол №13 від 2 червня 2017 року. Рекомендовано до друку Вченою Радою Ужгородського національного університету Протокол № 6 від 23 травня 2017 року
Type: Text
Publication type: Книга, підручник
URI: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/41267
ISBN: 978-617-7582-00-6
Appears in Collections:Навчально-методичні видання кафедри економіки, підприємництва та торгівлі

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Підручник Фінансово-економічна грамотність.pdf76.83 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.