Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/42289
Title: Методичні рекомендації щодо виконання курсових робіт з фізико-географічних дисциплін (для студентів спеціальностей 014.07 Середня освіта (Географія) та 106 Географія)
Authors: Карабінюк, Микола Миколайович
Мельничук, Володимир Петрович
Issue Date: Sep-2021
Publisher: ПП Данило С. І.
Citation: Карабінюк М. М., Мельничук В.П. Методичні рекомендації щодо виконання курсових робіт з фізико-географічних дисциплін (для студентів спеціальностей 014.07 Середня освіта (Географія) та 106 Географія). Ужгород: ПП Данило С. І., 2021. 19 с.
Abstract: Методичні рекомендації покликані допомогти студентам денної та заочної форм навчання у написанні, оформленні та підготовці до захисту курсових робіт з фізико-географічних дисциплін, які є важливими для формування фахових компетентностей студентів географічного спрямування. Основну увагу приділено вимогам до оформлення текстової частини, ілюстрацій та додатків до курсових робіт. Описано особливості підготовки до захисту курсових робіт та інше. Зорієнтовано на студентів головно 1-3 курсів спеціальностей 014.07 Середня освіта (Географія) та 106 Географія. Може бути використана студентами інших спеціальностей та освітніх рівнів.
Type: Text
Publication type: Методичні рекомендації
URI: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/42289
Appears in Collections:Навчально - методичні видання кафедри фізичної географії та раціонального природокористування

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Методичка (ціла).pdfметодичка696.56 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.