Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/42750
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorМихайлишин, Уляна Богданівна-
dc.contributor.authorШмідзен, Ірина Юріївна-
dc.contributor.authorЮхименко, Інна Василівна-
dc.date.accessioned2022-07-08T08:57:05Z-
dc.date.available2022-07-08T08:57:05Z-
dc.date.issued2022-
dc.identifier.citationСоціально-психологічні детермінанти формування харчових адикцій / У. Б. Михайлишин, І. Ю. Шмідзен, І. В. Юхименко // The VI International Scientific and Practical Conference «Innovations technologies in science and practice», February 15 – 18, 2022, Haifa, Israel. – Р. 445–448.uk
dc.identifier.isbn978-1-68564-509-0-
dc.identifier.urihttps://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/42750-
dc.language.isoukuk
dc.relation.ispartofseriesInnovations technologies in science and practice;-
dc.titleСоціально-психологічні детермінанти формування харчових адикційuk
dc.typeTextuk
dc.pubTypeСтаттяuk
Appears in Collections:Наукові публікації кафедри психології

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
СОЦІАЛЬНО-ПСИХОЛОГІЧНІ.pdf1.5 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.