Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/44072
Назва: | Комплексна оцінка функціонального стану хворих в залежності від методу холецистектомії |
Інші назви: | Соmрlех evaluation of function state of thе patients in dependence on а method of cholecystectomia |
Автори: | Кустрьо, В. І. Ігнатишак, Й. В. Козанчин, В. В. Туряниця, О. В. |
Ключові слова: | гострий холецистит, метод холецистектомії, якісна оцінка, an acute cholecystitis, method of а cholecystectomia, quality assessment(evaluation) |
Дата публікації: | 2003 |
Видавництво: | Ліра |
Бібліографічний опис: | Комплексна оцінка функціонального стану хворих в залежності від методу холецистектомії / В. І. Кустрьо, Й. В. Ігнатишак, В. В. Козанчин, О. В. Туряниця // Науковий вісник Ужгородського університету : серія: Медицина / редкол.: А.с. Головацький (гол. ред.), К.С. Волков, О.М. Ганич та ін. – Ужгород : Підприємство "Ліра", 2003. – Вип. 20. – С. 43-45. – Рез. англ. – Бібліогр.: с. 44-45 (10 назв). |
Серія/номер: | Медицина; |
Короткий огляд (реферат): | The quality evaluation on а method of Poljakova -Malinskoho of main parameters of а rheography of а liver, function of an external respiration" laboratory parameters of а blood for 60 patients after а traditional cholecystectomia and for 60 patients after cholecistectomy bу minimum access is fulfilled. The best parameters of а quality assessment(evaluation) are detected after cholecystectomy bу minimum access. |
Опис: | https://drive.google.com/file/d/13mN0W5Zb1fIazZu8SRNw2nVnSYxhXySw/view?usp=sharing |
Тип: | Text |
Тип публікації: | Стаття |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/44072 |
Розташовується у зібраннях: | Науковий вісник УжНУ Серія: Медицина. Випуск 20 - 2003 |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
ТИТУЛКА медицина вип 20 2003.pdf | 169.55 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.