Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/47498
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Фекийшгазі, Б. М | - |
dc.contributor.author | Лемко, І. С. | - |
dc.contributor.author | Гайсак, М. О. | - |
dc.date.accessioned | 2023-02-06T13:01:15Z | - |
dc.date.available | 2023-02-06T13:01:15Z | - |
dc.date.issued | 1998 | - |
dc.identifier.citation | Фекийшгазі, Б. М. Шляхи збереження природних властивостей мінеральних вод Закарпаття/ Б. М. Фекийшгазі, І. С. Лемко, М. О. Гайсак // Науковий вісник Ужгородського університету : серія: Медицина / редкол.: А.С. Головацький (гол. ред.), І.В. Іванчо, І.С. Лемко та ін. – Ужгород : ВАТ "Патент", 1998. – Вип. 6 : Стан та перспективи раціонального використання і охорони родовищ мінеральних вод Закарпаття. – С. 183-185. – Бібліогр.: с. 185 (4 назви). – Рез. англ. | uk |
dc.identifier.uri | https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/47498 | - |
dc.description.abstract | Ways of preservation of natural features of carbonic-acid mineral waters are determined bу means of modern technologies of mineral waters bottling with natural carbonic-acid without artificial aeration, iron stabilization, decreasing of bor surplus, which allows to excluse bottling of diluted mineral waters. It is also necessary to formulate strict demands to natural mineral waters in Ukranian DSТU for bottled waters. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | ВАТ "Патент" | uk |
dc.title | Шляхи збереження природних властивостей мінеральних вод Закарпаття | uk |
dc.title.alternative | Ways of preservation of natural features of Transcarpathian mineral waters | uk |
dc.type | Text | uk |
dc.pubType | Стаття | uk |
Розташовується у зібраннях: | Науковий вісник УжНУ Серія: Медицина. Випуск 6 – 1998 |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
ШЛЯХИ ЗБЕРЕЖЕННЯ ПРИРОДНИХ ВЛАСТИВОСТЕЙ МІНЕРАЛЬНИХ ВОД ЗАКАРПАТТЯ.pdf | 2.16 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.