Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/47764
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorВолошин, О. С.-
dc.date.accessioned2023-02-13T11:29:37Z-
dc.date.available2023-02-13T11:29:37Z-
dc.date.issued2003-
dc.identifier.citationВолошин, О. С. Вплив трекризану на рівень антиоксидантних властивостей плазми крові / О. С. Волошин // Науковий вісник Ужгородського університету : серія: Медицина / редкол.: А.С. Головацький (гол. ред.), К.С. Волков, О.М. Ганич та ін. – Ужгород : ПП "Ліра", 2003. – Вип. 19. – С. 175–178. – Бібліогр.: с. 177–178 (10 назв). – Рез. англ.uk
dc.identifier.urihttps://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/47764-
dc.description.abstractDuring the experiment we studied the influence of Siliceoorganic complex - trecrezan on the level of lipids oxidation and fermentative and unfermentative activities of natural bioantioxidants of а blood plasma. Our investigation showed that trecrezan essential reduces the level of lipids peroxidation and raises activity of antioxid systems of а blood plasma.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherПП "Ліра"uk
dc.subjectантиоксидантиuk
dc.subjectтрекризанuk
dc.subjectперекисне окисленняuk
dc.subjectзагальна дегідратаціяuk
dc.subjectвільні радикалиuk
dc.subjectantioxidantsuk
dc.subjecttrecrezanuk
dc.subjectperoxide oxidationuk
dc.subjectgeneral (common) dehydrationuk
dc.subjectfree radicalsuk
dc.titleВплив трекризану на рівень антиоксидантних властивостей плазми кровіuk
dc.title.alternativeTrecrezan influence on а level of antioxidation properties of blood plasmauk
dc.typeTextuk
dc.pubTypeСтаттяuk
Розташовується у зібраннях:Науковий вісник УжНУ Серія: Медицина. Випуск 19 2003

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
ВПЛИВ ТРЕКРИЗАНУ НА РІВЕНЬ АНТИОКСИДАНТНИХ ВЛАСТИВОСТЕЙ.pdf4.89 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.