Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/48255
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorКостенчак-Свистак, Ольга Євгенівна-
dc.contributor.authorКлимук, Анастасія Романівна-
dc.contributor.authorПаламарчук, Ольга Сергіївна-
dc.contributor.authorНемеш, Маріанна Іванівна-
dc.contributor.authorКентеш, Оксана Павлівна-
dc.contributor.authorФекета, Володимир Петрович-
dc.contributor.authorКрічфалушій, Оксана Павлівна-
dc.date.accessioned2023-02-28T12:27:12Z-
dc.date.available2023-02-28T12:27:12Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.urihttps://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/48255-
dc.description.abstractОжиріння є глобальною проблемою суспільства. Кількість людей з ожи- рінням зростає щодня як в економічно розвинених країнах, так і в країнах, що розвиваються. Надлишковий вміст жиру є незалежним фактором ризику розвитку серцево-судинних захворювань. Так, добре відомо, що метаболічні порушення, які виникають у людей з ожирінням, призводять до виник- нення ішемічної хвороби серця (ІХС) [1]. Ожиріння викликає порушення нормальної гемодинаміки, яка з часом призводить до патологічного ремо- делювання серця [2].uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherЕКСПЕРИМЕНТАЛЬНА ТА КЛІНІЧНА ФІЗІОЛОГІЯ І БІОХІМІЯuk
dc.subjectІМТuk
dc.subjectожирінняuk
dc.subjectцентральна гемодинамікаuk
dc.titleДослідження впливу вмісту жиру в організмі, виміряного різними методами, на показники центральної гемодинамікиuk
dc.title.alternativeStudy of the effect of body fat content, measured by different methods, on the indicators of central hemodynamicsuk
dc.typeTextuk
dc.pubTypeСтаттяuk
Appears in Collections:Наукові публікації кафедри фізіології та патофізіології

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
90.02.057.pdf391.68 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.