Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/48989
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Радзиховский, А. П | - |
dc.contributor.author | Беляева, О. А. | - |
dc.contributor.author | Подлесный, В. И. | - |
dc.contributor.author | Беляев, В. В. | - |
dc.date.accessioned | 2023-03-15T11:52:51Z | - |
dc.date.available | 2023-03-15T11:52:51Z | - |
dc.date.issued | 1999 | - |
dc.identifier.citation | Профилактика и факторы риска возникновения нагноения послеоперационной раны / А. П. Радзиховский, О. А. Беляева, В. И. Подлесный, В. В. Беляев // Науковий вісник Ужгородського університету : серія: Медицина / голов. ред. А. С. Головацький; відп. ред. В.І. Мамнич. – Ужгород : УжДУ, 1999. – Вип. 10. – С. 162–164. – Рез. укр., англ. | uk |
dc.identifier.uri | https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/48989 | - |
dc.description.abstract | . Визначені фактори ризику виникнення нагноєння післяопераційної рани у хворих перитонітом. До них віднесено: похилий та старечий вік, гнійні перитоніти, клінічні труднощі під час проведення операції, додаткове розширення рани під час операції, ожиріння, порушення асептики, цукровий діабет. | uk |
dc.description.abstract | The risk factors of suppuration of postoperative wohnd in patients with peritonitis were detemined as;declining and senile years, purulent clinical complications during the operation, violation of aceptics, diabetis | uk |
dc.language.iso | ru | uk |
dc.publisher | Вид-во "УжДУ" | uk |
dc.title | Профилактика и факторы риска возникновения нагноения послеоперационной раны | uk |
dc.title.alternative | Precautions and risk factors of suppuration of postoperative wound | uk |
dc.type | Text | uk |
dc.pubType | Стаття | uk |
Розташовується у зібраннях: | Науковий вісник УжНУ Серія: Медицина. Випуск. 10 – 1999 |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Профилактика и факторы....pdf | 301.93 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.