Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/49300
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКишко, Каріна Миколаївна-
dc.date.accessioned2023-03-19T20:42:42Z-
dc.date.available2023-03-19T20:42:42Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.citationКишко К. М. Вміст ефірних олій у м’яті перцевій // Матеріали 73 підсумкової конференції професорсько-викладацького складу ДВНЗ «УжНУ». Серія «Біологія». Том I (23 травня 2019 р.) та Матеріали III міжнародної конференції молодих учених та студентів «Актуальні проблеми біологічних та агроекологічних досліджень у Карпатському регіоні». Том II (23 травня 2019 р.) – Ужгород: ДВНЗ «УжНУ», 2019. – С. 15–17.uk
dc.identifier.urihttps://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/49300-
dc.language.isoukuk
dc.relation.ispartofseriesМатеріали 73 підсумкової конференції професорсько-викладацького складу ДВНЗ «УжНУ». Серія «Біологія». Том I (23 травня 2019 р.);-
dc.titleВміст ефірних олій у м’яті перцевійuk
dc.typeTextuk
dc.pubTypeТези до статтіuk
Розташовується у зібраннях:Матеріали 73 підсумкової конференції професорсько-викладацького складу ДВНЗ «УжНУ». Серія «Біологія». Том I (23 травня 2019 р.) та Матеріали III міжнародної конференції молодих учених та студентів «Актуальні проблеми біологічних та агроекологічних досліджень у Карпатському регіоні». Том II (23 травня 2019 р.) – Ужгород: ДВНЗ «УжНУ», 2019.

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
15-17.pdf412.1 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.