Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/49767
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Csabai, Judit | - |
dc.contributor.author | Kazlauskas, Martynas | - |
dc.contributor.author | Kolesnyk, Angéla | - |
dc.contributor.author | Hörcsik, Zsolt | - |
dc.contributor.author | Szanyi, Mária | - |
dc.date.accessioned | 2023-03-26T17:07:47Z | - |
dc.date.available | 2023-03-26T17:07:47Z | - |
dc.date.issued | 2019 | - |
dc.identifier.citation | Investigation of the effect of different nutrients on the yield of amaranth varieties / J. Csabai, M. Kazlauskas, A. Kolesnyk, Z. Hörcsik, M. Szanyi // Матеріали 73 підсумкової конференції професорсько-викладацького складу ДВНЗ «УжНУ». Серія «Біологія». Том I (23 травня 2019 р.) та Матеріали III міжнародної конференції молодих учених та студентів «Актуальні проблеми біологічних та агроекологічних досліджень у Карпатському регіоні». Том II (23 травня 2019 р.) – Ужгород: ДВНЗ «УжНУ», 2019. – С. 97–98. | uk |
dc.identifier.uri | https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/49767 | - |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.relation.ispartofseries | Матеріали 73 підсумкової конференції професорсько-викладацького складу ДВНЗ «УжНУ». Серія «Біологія». Том I (23 травня 2019 р.); | - |
dc.title | Investigation of the effect of different nutrients on the yield of amaranth varieties | uk |
dc.type | Text | uk |
dc.pubType | Тези до статті | uk |
Розташовується у зібраннях: | Матеріали 73 підсумкової конференції професорсько-викладацького складу ДВНЗ «УжНУ». Серія «Біологія». Том I (23 травня 2019 р.) та Матеріали III міжнародної конференції молодих учених та студентів «Актуальні проблеми біологічних та агроекологічних досліджень у Карпатському регіоні». Том II (23 травня 2019 р.) – Ужгород: ДВНЗ «УжНУ», 2019. |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
97-98.pdf | 309.29 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.