Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/50767
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorБлецкан, Дмитро Іванович-
dc.contributor.authorТрапезнікова, Людмила Віталіївна-
dc.contributor.authorМаркович, Володимир Петрович-
dc.contributor.authorШарга, Борис Михайлович-
dc.contributor.authorТиндик, Л. М.-
dc.date.accessioned2023-04-20T10:07:30Z-
dc.date.available2023-04-20T10:07:30Z-
dc.date.issued2004-
dc.identifier.citationМікробіологічна індиферентність монодисперсного порошку сапфіру / Д. І. Блецкан, Л. В. Трапезнікова, В. П. Маркович та ін. // Науковий вісник Ужгородського університету : серія: Медицина / відп. ред. В.І. Русин. – Ужгород : УжНУ, 2004. – Вип. 23. – С. 128-130. – Бібліогр.: с. 130 (14 назв). – Рез. англ.uk
dc.identifier.urihttps://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/50767-
dc.description.abstractThe investigation of monodispersal sapphire dust bу placement of its particular amouпts into the wells of agar media with their fol­lowing onoculation bу microorganisms revealed microbiological indifference of this material, і.е. absence of microbial growth in­hibitive or enhancing effects. Ву this property monodispersal sapphire dust is promising for use as component offilling in stomatol­ogy.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherУжНУuk
dc.subjectмонодисперсний порошок сапфіруuk
dc.subjectіндиферентністьuk
dc.subjectмікроорганізмиuk
dc.subjectматеріал для стоматологіїuk
dc.subjectmonodispersal sapphire dustuk
dc.subjectindifferenceuk
dc.subjectmicroorganismsuk
dc.subjectmaterial for stomatologyuk
dc.titleМікробіологічна індиферентність монодисперсного порошку сапфіруuk
dc.title.alternativeMicrobiological indifference of monodispersal sapphire dustuk
dc.typeTextuk
dc.pubTypeСтаттяuk
Розташовується у зібраннях:Науковий вісник УжНУ Серія: Медицина. Випуск 23 – 2004
Наукові публікації кафедри екології та охорони навколишнього середовища
Наукові публікації кафедри лісівництва



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.