Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/50943
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorГичка, С. Г.-
dc.contributor.authorЮрженко, Н. М.-
dc.contributor.authorЯременко, О. Б.-
dc.date.accessioned2023-04-26T11:02:27Z-
dc.date.available2023-04-26T11:02:27Z-
dc.date.issued1999-
dc.identifier.citationГичка С. Г. Особливості перекисного окислення ліпідів артеріальної і венозної крові при ускладненому перебігу інфаркта міокарда/ С. Г. Гичка, Н. М. Юрженко, О. Б. Яременко // Науковий вісник Ужгородського університету : серія: Медицина / відп. ред. В.М. Бора. – Ужгород : УжНУ, 1999. – Вип. 7. – С. 108-111. – Бібліогр.: с. 110 (14 назв).uk
dc.identifier.urihttps://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/50943-
dc.descriptionhttps://drive.google.com/file/d/18z7wEz6itKD_VbKvdLfyuZUFQNcI4vlH/view?usp=sharinguk
dc.description.abstractТhе content of free fatty acids and malonic dialdehyde in serum and erythrocytes of arterial and venous blood was detected bу means of biochemical methods in patients with complicated and uncomplicated course of myocardial infarction in acute period. It was established that significant difference between the indices of non-iniciated lipids peroxidation process in groups with complicated and uncomplicated course of myocardial infarction is noted. Тhе maximum increase of malonic dialdehyde level is observed in arterial and venous blood serum.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherРА "ШАРК"uk
dc.relation.ispartofseriesМедицина;-
dc.titleОсобливості перекисного окислення ліпідів артеріальної і венозної крові при ускладненому перебігу інфаркта міокардаuk
dc.title.alternativePeculiarities of arterial and venous blood lipids peroxidation in complicated course of myocardial infarctionuk
dc.typeTextuk
dc.pubTypeСтаттяuk
Розташовується у зібраннях:1999 / Науковий вісник Ужгородського університету. Серія: Медицина. Випуск 7

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Титулка 7.jpg127.68 kBJPEGПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.