Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/51238
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorТрохимович, A. А.-
dc.date.accessioned2023-05-05T10:24:54Z-
dc.date.available2023-05-05T10:24:54Z-
dc.date.issued1997-
dc.identifier.citationТрохимович, А. А. Перекисне окислення ліпідів та стан антиоксидантної системи у хворих з ішемічною хворобою серця / А. А. Трохимович // Науковий вісник Ужгородського університету : серія: Медицина / редкол.: А.С. Головацький (гол. ред.), Ф.Ф. Теличко, П.Ф. Шеремет та ін. – Ужгород : УжНУ, 1997. – Вип. 4. – С. 163-165. – Бібліогр.: с. 164-165 (12 назв). – Рез. англ.uk
dc.identifier.urihttps://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/51238-
dc.description.abstractTrokhimovich А.А. 137 patients СHD and 32 practically healthy persons have been examined. The disturbance of the indices of POL was established in 92.4% of the examined patients. The increase of the level of all investigated indices was revealed. The disturbance of the indices of AOS was proved in the fall of the level of content of tokopherolli and retinolli in the рІаsmа of the blood. The results of the analyses of the blood witness that with the development of СHD the definite gall in the content of vitamins А and Е in the blood is revealed. The successive decrease of their content in the sharp period of this disease is characterized bу the considerable activation of POL.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherВид-во "УжДУ"uk
dc.relation.ispartofseriesМедицина;-
dc.titleПерекисне окислення ліпідів та стан антиоксидантної системи у хворих з ішемічною хворобою серцяuk
dc.title.alternativeТhе peroxidal oxidation of lipids and thе condition of thе antioxidental system in раtents with chduk
dc.typeTextuk
dc.pubTypeСтаттяuk
Appears in Collections:Науковий вісник УжНУ Серія: Медицина. Випуск 4 – 1997

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Перекисне окислення ліпідів....pdf195.48 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.