Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/51333
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorКоваль, Галина Миколаївна-
dc.contributor.authorКопча, Н. М.-
dc.contributor.authorПомазова, В. Б.-
dc.date.accessioned2023-05-09T12:18:20Z-
dc.date.available2023-05-09T12:18:20Z-
dc.date.issued1997-
dc.identifier.citationКоваль, Г. Н. Вивчення дії деяких пестицидів на ріст сапрофічних бактерій роду Klebsiella / Г. Н. Коваль, Н. М. Копча, В. Б. Помазова // Науковий вісник Ужгородського університету : серія: Медицина / редкол.: А.С. Головацький (гол. ред.), Ф.Ф. Теличко, П.Ф. Шеремет та ін. – Ужгород : УжНУ, 1997. – Вип. 4. – С. 210–212. – Бібліогр.: с. 211–212 (8 назв). – Рез. укр., англ.uk
dc.identifier.urihttps://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/51333-
dc.description.abstractG. N. Kova/, N. М. Kopcha, V. В. Pomazova. Тhе investigation has been made of the effect of pesticides on the representatives of Klebsielae genus. Тhе pesticides undеr study have gained ,vide hsе іn аgrісhlturе fоr the рurроsе of pest соntrоІ. Klebsielae аlІ characterized bу ubiquitari spreading іn naturе. The analysis of pesticides' influence on Кlebsielae is оf both theoretical and рractiсаl interest. taking into ассaunt the usefulness of these microoгganisms for plants. On the basis of the l'eshlt of оm l'eseaгch we саn state that th sing pesticides іn agriculture onе should take into ассоun their іnflhеnсе оn useful plant microflorauk
dc.language.isoukuk
dc.publisherВид-во "УжДУ"uk
dc.relation.ispartofseriesМедицина;-
dc.titleВивчення дії деяких пестицидів на ріст сапрофічних бактерій роду Klebsiellauk
dc.title.alternativeТhе cluestigation of some pesticides' effect on thе growth of klebsielae conditionall у saprofiticuk
dc.typeTextuk
dc.pubTypeСтаттяuk
Appears in Collections:Науковий вісник УжНУ Серія: Медицина. Випуск 4 – 1997

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Вивчення дії....pdf193.31 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.